Persones col.laboradores

Montse Pedrol

Directora de l'Institut Can Periquet
Mestre de professió i de vocació , sóc docent des de fa 31 anys. Els meus inicis en una Escola de primària, per passar a treballar després a l’Institut Ramon Casas i Carbó, on em van donar l'oportunitat d’explorar camins tant en l'àmbit de la pedagogia i l’aprenentatge, com en l’àmbit de la convivència (docent, tutora, coordinadora de cicles i coordinadora en convivència i mediació).

Mediadora formada en Pràctiques restauratives. Actualment directora de l’Institut Can Periquet a Palau Solità i Plegamans, institut de nova creació.

M’agrada poder explicar la meva experiència sobre la creació d’un Institut Restauratiu allà on vaig i em conviden, per poder compartir que un canvi de mirada i paradigma és possible. 

Per posar-vos en contacte amb mi podeu utilitzar aquest correu: mpedrol2@xtec.cat

Olga Zabala

Cap d'estudis de l'Institut Salvador Seguí.
Professora de secundària. Docent en CFGM i CFGS  fa 18 anys a l’INS Salvador Seguí de Barcelona. Amb el suport d’un gran equip desenvolupo les tasques de Cap d’estudis i Coordinació del Pla de Convivència. 

Des de l’any 2016 iniciem el repte del canvi de mirada cap a l’Enfocament Restauratiu Global amb esforç, il·lusió i bons resultats. Ens agrada descriure’ns com una institució educativa molt humana, on formen a persones a través del treball relacional, creant ambients amables que ens permetin assolir competències personals, professionals i socials, amb l’objectiu final de contribuir a crear un present i un  futur millor per a tots. Creiem en el treball en equip i ens agrada compartir les nostres experiències i gaudir de la dels altres com a motor de la millora contínua.

Com una cuca de llum, l’inici de l’aprenentatge restauratiu necessita encendre de forma conscient una petita llum interna que a poc a poc es va estenent i es transforma en un grup cada cop més gran de persones que il·luminen la comunitat de què formen part, sempre sent conscients que s’ha de saber viure amb el conflicte, ja que forma part de la vida i l’evolució de l’individu i de la societat.
Per posar-vos en contacte amb mi podeu utilitzar aquest correu: olgazabala5@gmail.com