Orientacions per atendre l’alumnat

El Departament d’educació ha publicat a la pàgina de l’XTEC una sèrie de càpsules per donar idees per planificar el retorn dels alumnes al centre educatiu després del confinament.

Trobareu vídeos per atendre les emocions, sobre els processos de dol, estratègies per acompanyar l’alumnat i les famílies, sobre neuroeducació i resiliència, l’educació no formal i també recursos específics.

Us recomanem un visionatge calmat de cada vídeo, n’hi ha que donen eines concretes, d’altres, elements per a la reflexió i el debat.

Ens semblen molt interessants, per això els compartim, a la vegada, ens ha agradat molt participar-hi.

Us deixem amb el vídeo d’en Tortell Poltrona com a tastet, sobre la importància del moment de benvinguda, del moment de retrobada al centre. Com diu ell, “el primer contacte que tingueu amb la canalla, el primer moment en què us veuran, serà una foto que guardaran en el seu disc dur per tota la vida”.

La benvinguda a l’escola. Tortell Poltrona. http://xtec.gencat.cat/ca/recursos/orientacions-atendre-emocions-alumnat/atendre-les-emocions/

Distància física no vol dir distància emocional. Ara, més que mai, necessitem vincular-nos, cuidar-nos i donar-nos suport.

Us desitgem una molt bona retrobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *